четвер, 29 листопада 2018 12:38

"Північний потік-2 ні при чому" - німецький міністр прокоментував Керченську кризу

Автор: Mind.ua
  Міністр економіки Німеччини заявив, що будівництво газогону Північний потік-2 не завадить врегулювати конфлікт між РФ та Україною
Міністр економіки Німеччини заявив, що будівництво газогону Північний потік-2 не завадить врегулювати конфлікт між РФ та Україною

Міністр економіки Німеччини Петер Альтмаєр думає, що будівництво газогону з Росії в ФРН не завадить врегулюванню ситуації на Азовському морі. Про це повідомляє DW.

Альтмаєр відкинув думку про те, що підтримка Німеччиною проекту газогону "Північний потік-2" підриває її зусилля у врегулюванні та деескалації напруги між Україною та РФ.

Водночас міністр закликав Росію негайно звільнити моряків українських військових кораблів, захоплених Росією у Керченській протоці.

"Це 2 різних питання", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель - Парубію: Розглядаю "Північний потік-2" не так критично

За словами Альтмаєра, Німеччина має наполягати, щоб "після цього інциденту в Азовському морі Росія звільнила військові судна та їхні команди і повернулася до нормальних переговорів".

"Північний потік-2" - проект магістрального газопроводу з Росії в Німеччину через Балтійське море довжиною понад 1200 км.

Зараз ви читаєте новину «"Північний потік-2 ні при чому" - німецький міністр прокоментував Керченську кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути