пʼятниця, 15 жовтня 2010 12:29

Сестра Ющенка та голова сільради Хоружівки пішла в "Регіони"

Сестра Ющенка та голова сільради Хоружівки пішла в "Регіони"

Троюрідна сестра екс-президента України Віктора Ющенка Ніна Левченко, голова сільради Хоружівки, стала "регіоналкою". Всього в сільраді Хоружівки - 16 депутатів. Усі вони потрапили сюди від "Нашої України". На цих виборах ситуація змінилася.

"У нас висунулося сім чоловік від" Нашої України ", чотири - від" Регіонів "і п'ять - від БЮТ", - розповів начальник місцевого штабу БЮТ Віктор Мірошниченко.

"Десять з них - це ті, хто і зараз сидять в сільраді, ще шість - нові люди. Насправді результат з" НУ "був би масовим, але люди бояться втратити роботу. Адже більшість нинішніх депутатів сільради - працівники хоружівського господарства (трактористи , доярки, бригадири), інвестором якого є брат екс-президента Петро Ющенко ", - додав він.

У Хоружівці спостерігаються ті ж тенденції, що і у Верховній Раді. "Від БЮТ відкололися троє активістів і створили в селі осередок Партії регіонів", - зазначив Мірошниченко.

Микола Клименко, який балотується до голови сільради від Партії регіонів, а у вересні вийшов з "Нашої України", пояснив своє рішення тим, що вирішив "попрацювати для людей".

"Нинішня влада робить багато хорошого в районі: допомагає відстоювати права на земельні паї, підремонтували дороги. Але в Ющенку я не розчарувався - він хороша людина", - сказав Клименко.

За словами Мірошниченко, не змінила своїх поглядів і троюрідна сестра Віктора Ющенка: "Я з нею в середу ввечері спілкувався. Вона говорить: "Я хоч і йду від "Регіонів", але ідей своїх не поміняла". Кажуть, її про це попросили із району. Вона популярна в селі, завжди може попросити своїх братів допомогти Хоружівці матеріально. Та й людина проста, так що у неї є шанси залишитися ", - зазначив Мірошниченко.

У свою чергу глава штабу БЮТ у селі сповідує нестандартні, як для "бютівця", погляди.

"Я за союз з Росією і Білоруссю. Я говорив про це Юлії Тимошенко особисто. Я проти НАТО, УПА, не хочу до Євросоюзу. Я взагалі за Радянський Союз, але його, зрозуміло, не повернути. І це не тільки моя думка, так само думають і мої однопартійці в Хоружівці, нас 15 чоловік ", - сказав він.

За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Сестра Ющенка та голова сільради Хоружівки пішла в "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути