субота, 09 лютого 2013 15:49

Сергія Бондарчука звільнили з посади голови політради "Нашої України"

Сергія Бондарчука звільнили з посади голови політради "Нашої України"
Ірина Ванникова: Бондарчук постійно порушував статут партії. Фото: obozrevatel.com

Під час засідання політради "Нашої України" звільнили голову політради Сергія Бондарчука.

Про це під час брифінгу розповіла член політради Ірина Ванникова.

"Політична рада Нашої України звільнила голову ради Бондарчука одноголосно 54-а голосами з 54 присутніх. Він систематично порушував статут партії. Ухилявся від виконання усіх обов'язків, самоусунувся під час виборчої кампанії. Крім того, він не скликав засідання ради партії та ігнорував ті засідання, на які його запрошували", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спроби рейдерського захоплення "Нашої України" тривають – Ванникова

Також вона повідомила, що на період проведення чергового з'їзду обов'язки голови політради виконуватиме Зіновій Шкутяк. Також Ванникова прокоментувала "виключення" з партії Віктора Ющенка.

"Рішення ради київської міської організації про виключення Віктора Ющенка з її лав - це остаточна капітуляція Бондарчука. Він кілька разів намагався провести засідання різних керівних органів, але жодне з них так і не стало легітимним. А зараз скомпрометоване керівництво міської організації є інструментом для руйнування партії, яким володіє Бондарчук. Вже два місяці, як ця купка діячів знаходиться на його утриманні. А от рядові члени партії із київської організації новину про виключення Ющенка сприймають як абсурд. Це ж зрозуміло, що без Ющенка цю партію неможливо уявити", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сценарій найгірший — доруйнувати українську партію і знищити єдиного українського президента"

Також Ванникова додала, що на засіданні політради було підтверджене членство Ющенка та призупинена діяльність київської міської організації.

"Зараз відбуватиметься перереєстрація членів партії - і в Києві, і в регіонах. Політрада так само доручила президії створити оргкомітет з проведення звітно-виборчих зборів київської міської організації".

Зараз ви читаєте новину «Сергія Бондарчука звільнили з посади голови політради "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути