Ексклюзиви
пʼятниця, 05 квітня 2024 00:30

Сергій Шефір відреагував на проросійську позицію брата

Сергій Шефір відреагував на проросійську позицію брата
Сергій Шефір не підтримав позицію брата про "дружбу з Росією". Фото: Лівий берег

Експерший помічник Зеленського Сергій Шефір категорично не згоден із позицією свого брата Бориса, який заявив що з Росією "потрібно дружити".

Сергій Шефір переконаний в тому, що Росія і її президент Путін мають бути покарані за розв'язану в Україні війну. Відповідний коментар Радіо Свободі надіслала PR-служба "Кварталу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шефір вперше прокоментував своє звільнення з посади першого помічника Зеленського

"Росія - країна-агресор і терорист, яка розвʼязала війну проти нашої країни. Росія і персонально Путін повинні понести відповідальність за злочини, скоєні проти українців. Україні потрібен мир. І формула цього миру чітко висловлена Володимиром Зеленським. Його дії як президента України, які він робить для нашої перемоги, я підтримую як громадянин і друг", – заявив Сергій Шефір.

Раніше Борис Шефір в інтерв'ю Радіо Свободі заявив, що не спілкується з президентом, зокрема через це, що у них "конфлікт інтересів" у питаннях мови та політики.

"Я розмовляю російською. Я люблю російську мову, російську культуру. Я не можу дивитися, як руйнують пам'ятники Пушкіну в країні. Для мене це дурість. Якби я був поруч (із Зеленським), я сказав би: "Давай це діло згортати і давай дружити". Але там зовсім інші установки", – сказав тоді він, додавши, що "було б прекрасно знову дружити з Росією".

У 2019 році Борис Шефір заявив в інтерв'ю Детектор Медіа, що закон про мову слід скасувати, а з російським диктатором Володимиром Путіним – домовитися щодо завершення війни.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Шефір відреагував на проросійську позицію брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути