середа, 28 листопада 2018 12:21

Сенцов відновлюється після голодування

Сенцов відновлюється після голодування
Олег Сенцов відновлюється після голоду. ФОТО: Reuters

Режисер Аскольд Куров, який є автором стрічки про українського режисера Олега Сенцова, відвідав політв'язня у колонії в Лабитнангі 27 листопада. Про це пише Громадське.

"Ми говорили лише про кіно, про його зйомки вистави "Номери", який зараз готується у Києві. Про стан здоров'я ми практично не говорили. Я сам спочатку запитав, як він себе почуває, сказав — нормально. Видно, що він виглядає краще, ніж коли я його бачив під час голодування. Відновлюється, однак ще перебуває під наглядом лікарів у медчастині", — розповів Куров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арку Дружби народів зламали на підтримку політв'язнів

27 листопада 2018-го у столиці відбувся допрем'єрний показ вистави "Номери" за мотивами п'єси Сенцова. Прем'єра вистави запланована на 7 грудня. Частину вилучених коштів передадуть родині Олега Сенцова та родинам українських політв'язнів.

Стрічку "Процес: Російська держава проти Олега Сенцова" російський режисер Аскольд Куров зняв до 4 річниці незаконного арешту Олега Сенцова. Вона здобула нагороду на фестивалі документального кіно про права людини Verzio International у Будапешті.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов відновлюється після голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути