пʼятниця, 02 липня 2010 09:45

Семиноженко координуватиме обіг наркотиків

Семиноженко координуватиме обіг наркотиків
Урядом ліквідовано комітет з контролю за наркотиками і створено Державний комітет з питань контролю за обігом наркотиків. Про це розповів глава нового органу генерал-лейтенант СБУ Володимир Тимошенко в інтерв"ю "КоммерсантЪ-Украина".

"Комітет з контролю за наркотиками, що існував раніше при Мінохорони здоров"я, був ліквідований 23 червня. Тоді ж було створено наш держкомітет. Протягом місяця буде затверджена його організаційна структура і сформовано штат співробітників", - сказав Тимошенко.

За словами Тимошенко, дії комітету координуватимуться віце-прем"єром Володимиром Семиноженком, який відповідає за соціальний і гуманітарний блоки в уряді. Також, він відзначив, що рішення про створення спеціального органу з контролю за обігом наркотиків прийнято на основі підписаних Україною міжнародних договорів.

"Першочергове завдання держкомітету - подолання наркоманії і зниження темпів наркотизації країни. Друге - контроль за легальним обігом наркотичних, фармацевтичних засобів і прекурсорів - речовин, за допомогою яких можна синтезувати наркотики, що мають легальний обіг в Україні", - повідомив Тимошенко про завдання комітету.

Нагадаємо, що 1 липня на нараді з керівниками правоохоронних та інших державних органів президент Віктор Янукович висловив стурбованість ситуацією з обігом наркотичних речовин в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Семиноженко координуватиме обіг наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути