понеділок, 05 травня 2008 11:19

Семенюк повернула росіянам гроші, щоб вони не претендували на ОПЗ

Семенюк повернула росіянам гроші, щоб вони не претендували на ОПЗ
Фонд державного майна України повернув ТОВ "Азот-Сервіс (Російська Федерація) "гарантійний внесок, перерахований компанією для участі в конкурсі з продажу пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

У прес-службі нагадали, що Валентина Семенюк-Самсоненко підписала наказ ФДМУ про скасування конкурсу з продажу пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

11 лютого 2008 р. Кабмін затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Фонд держмайна України 20 лютого оголосив конкурс з використанням відкритої пропозиції ціни за принципом аукціону з продажу 99,52% пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод". Стартова ціна пакету, який виставлявся на конкурс, - 3 млрд. грн. Конкурс мав відбутися через 75 днів після публікації оголошення. Документи, необхідні для участі в конкурсі з приватизації ВАТ "Одеський припортовий завод", у Фонду державного майна України запитали 20 компаній.

15 квітня Президент Ющенко своїм указом зупинив розпорядження Кабміну від 11 лютого 2008 року про затвердження умов конкурсу з продажу 99,52% пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

25 квітня прем`єр-міністр Юлія Тимошенко, представляючи колективу ФДМУ Андрія Портнова як в.о. голови Фонду, повідомила, що Окружний адміністративний суд Києва 24 квітня прийняв рішення про зупинення дії наказів Семенюк-Самсоненко про припинення приватизації Одеського припортового заводу.

Натомість Ющенко повторно зупинив дію розпорядження Кабміну від 6 лютого про зміни в керівництві ФДМУ та про початок конкурсу з продажу ОПЗ.

Після цього Тимошенко доручила в.о голови ФДМУ Портнову не виконувати укази Президента від 25 квітня щодо керівництва Фонду держмайна та з приводу припинення конкурсу з приватизації Одеського припортового заводу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк повернула росіянам гроші, щоб вони не претендували на ОПЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути