понеділок, 05 травня 2008 11:59

Портнов натякає, що Семенюк бреше, і обіцяє продати ОПЗ 20 травня

Народний депутат від БЮТ Андрій Портнов, призначений прем"єром на посаду голови ФДМУ, стверджує, що 20 травня ц.р. Одеський припортовий завод (ОПЗ) буде продано, і нині він продовжує приймати заявки на участь у конкурсі. Про це повідомляє "5 канал". "Інформація щодо повернення коштів інвесторам просто не відповідає дійсності. Казначейські рахунки, згідно з розпорядженням уряду, позбавлені необхідності підписувати у екс-голови Фонду Валентини Семенюк будь-які відомості. І я не підписував жодних розпоряджень про те, щоб повертати кошти інвесторам. Інвестори ще й сьогодні цікавляться. Сьогодні змінена адреса для надання заявок на участь в конкурсі по Одеському припортовому заводу. Заявки сьогодні будуть прийматися в Кабінеті міністрів України", - сказав він.

Нагадаємо, раніше сьогодні прес-служба Фонду держмайна повідомила про те, що ФДМУ повернув ТОВ "Азот-Сервіс" гарантійний внесок, перерахований компанією для участі в конкурсі з продажу пакету акцій ВАТ "Одеський припортовий завод", пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Портнов натякає, що Семенюк бреше, і обіцяє продати ОПЗ 20 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути