Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 14:23

ФДМ опублікував оголошення про продаж Одеського припортового заводу

Фонд держмайна припиняє приймати заявки на конкурс із продажу 99,52% акцій Одеського припортового заводу 12 травня, а сам конкурс відбудеться 20 травня цього року.

Таке інформаційне повідомлення про поновлення конкурсу з продажу ОПЗ Фонд держмайна опублікував у середу в газеті "Відомості приватизації".

Відповідно до публікації, останній день подачі заяв потенційних покупців в Антимонопольний комітет - 5 травня.

Конкурс буде проведений у Великому залі Кабінету міністрів, йдеться в оголошенні.

ФДМ аргументує поновлення конкурсу визначенням Окружного адміністративного суду Києва від 24 квітня про зупинку дії указу президента від 15 квітня, яким були затверджені умови конкурсу, і наказу Фонду від 21 квітня про скасування конкурсу на виконання указу президента.

У той же час відсторонена урядом від посади глави ФДМ Валентина Семненюк-Самсоненко заявила, що газета "Відомості приватизації" від 26 квітня, доставлена передплатникам у середу, 30 квітня, з повідомленням про поновлення конкурсу є підробкою.

"Цей випуск газети - підробка, останній випуск вийшов 23 квітня", - повідомила вона агентству "Інтерфакс-Україна".

Семенюк додала, що відповідно до існуючої процедури, в один тиждень не може здійснюватися вихід відразу двох тиражів газети. (Традиційно "Відомості приватизації" виходять по середах).

"Тим більш цинічно виглядає вихід цієї газети перед святами, коли її ніхто не побачить і не прочитає. Це ще раз підтверджує мою заяву, зроблена раніше, що конкурс по ОПЗ уряд планує провести виключно для своїх", - підкреслила екс-глава ФДМ.

За її словами, в Україні, на жаль, поширені такі явища, як фальсифікація документів. "Цим питанням уже займаються компетентні органи, про результати перевірки буде повідомлено додатково", - відзначила Семенюк, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ФДМ опублікував оголошення про продаж Одеського припортового заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути