субота, 19 квітня 2008 11:16

Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко

Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко
Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк звернулася до президента Віктора Ющенка і Ради нацбезпеки та оборони щодо необхідності відкласти оголошення конкурсу з приватизації "Укртелекому" для доопрацювання його умов.

Про це вона повідомила в п"ятницю на прес-конференції в Києві, передає УНІАН.

За її словами, при розробці Кабміном інвестзобов`язань не були враховані пропозиції профспілкових організацій щодо передачі з балансу підприємства об`єктів соціальної сфери, не прописані шляхи погашення кредиторської заборгованості цього підприємства. "У такому стані продавати "Укртелеком" неможливо", - зазначила голова Фонду.

Семенюк також сказала, що станом на сьогоднішній день Фонд не одержував прийнятої раніше Кабінетом міністрів постанови, що затвердила умови проведення конкурсу з продажу акцій "Укртелекому".

Кабінет міністрів 9 квітня 2008 року затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій "Укртелекому".

Тоді заступник глави ФДМ Дмитро Парфененко повідомив, що стартова ціна пакета "Укртелекому" затверджена, як і планувалося, у розмірі 12 млрд. грн., крок аукціону - 125 млн. грн. Він висловив припущення, що вартість пакета може становити 15-20 млрд. грн., повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк попросила Ющенка щодо Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути