Ексклюзиви
пʼятниця, 07 серпня 2009 12:33

Семенюк каже, що поспішила з висуненням у президенти

Семенюк каже, що поспішила з висуненням у президенти
Екс-голова ФДМ Валентина Семенюк-Самсоненко не наполягатиме на висуванні її в президенти від Соцпартії, якщо з"їзд обере іншу кандидатуру.

"Якщо буде інше рішення нового з"їзду, я його виконаю", - сказала вона в інтерв"ю "Главреду", повідомляє прес-служба СПУ.

"Я – солдат партії. І що б не трапилося, діяти за принципом "покласти партквиток і піти" я не стану", - запевнила Семенюк.

Вона визнала, що рішення попереднього з"їзду на користь її кандидатури "виявилося надто поспішним" – при тому, що було ще два кандидати: Станіслав Ніколаєнко й Василь Цушко (останній сам зняв свою кандидатуру).

Семенюк також підкреслила, що з лідером Соцпартії Олександром Морозом у неї "як були чудові відносини, так і залишилися".

"Я сьогодні не задумуюся про наміри очолити СПУ. Соціалісти сьогодні дружна команда. І навіть якщо десь виникають розбіжності, то далі ми вирішуємо, як у дружній родині. І навіть єднаємося ще дужче", - заявила також Семенюк.

При цьому вона повідомила, що перед виборами в Соцпартії усе ж таки пройде оновлення, але без "радикальних дій".

"Саме перед виборами це оновлення й відбудеться. Зокрема в політраді і політвиконкомі. Також будуть змінені робочі органи і посилений склад секретаріату партії. Усе йде демократично, при проведенні конференцій і зборів. Оновлення в областях і районах. І це нормально", - сказала Семенюк.

"Але якихось радикальних дій не буде, і як радикали ми на вибори не підемо. Зокрема, ми не станемо критикувати нинішню владу. Павуків, які сидять у банці, не треба чіпати, вони самі одне одного з"їдять", - додала вона.

Завдання соціалістів зараз, за словами Семенюк, – "об"єднати навколо себе людей".

"У соціалістів є 21 тисяча депутатів різних рівнів, у нас фундамент є, тому кандидат від СПУ (у президенти) може розраховувати на переконливу підтримку виборців. Тим більше, що сьогодні в людей відбулася переоцінка ситуації", - зазначила Семенюк.

"Ми дуже тісно співпрацюємо з громадськими організаціями, що дає нам можливість іти до людей і показати наші наміри через конкретні дії. Люди вже побачили брехливість олігархів, які розповідали їм про соціальну справедливість. Тому ставлення до Соціалістичної партії та її лідерів зараз уже зовсім інше", - стверджує вона.

"Перемога буде за нами", - упевнена Семенюк.

За її словами, членство СПУ в Соцінтерні дає "і політичні контакти, і економічні" – і це "дасть можливість підняти країну", передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Семенюк каже, що поспішила з висуненням у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути