пʼятниця, 23 листопада 2012 02:06

"Ще в 2005-му я говорив Ющенку про те бл*дство, яке було в "Нашій Україні" й до чого це призведе"
5

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Віктор Янукович навіть кращий за Віктора Ющенка, тому що всі знали, що він усе віддасть під Росію, а цей підступно зрадив Майдан.

Про це в коментарі Gazeta.ua, аналізуючи восьмиріччя після Помаренчевої революції, сказав один із активних учасників Майдану в 2004 році 41-річний киянин Дмитро Чезако.

"Хто би міг подумати тоді, на інавгурації Президента в 2005 році, що прийде якийсь 2011 рік і біля Печерського суду жінки закидають яйцями мерседес Ющенка. І це не якісь там куплені жінки, вони дійсно придбали яйця і з власної волі закидали того "мерса", – говорить чоловік. – Як зрозуміти дії Ющенка, коли ми в 2005 році стояли тут на Майдані, а його кортеж їхав, зупинився напроти нас, ми махаємо, мовляв, Віктор Андрійович, виходьте, підійдіть до нас. Навіть тоді він не вийшов із машини до народу".

Так само не зрозумілими для ветерана Помаранчевої революції, як він сам себе називає, є слова екс-президента на заході під час однієї з річниць Голодомору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани Помаранчевої революції читали на Майдані вірші Шевченка й критикували Ющенка

"Із охороною він підходить із сином і каже йому: "Дивись, сину, не вчитимешся, то будеш отаким бидлом, як оцей охоронець". Це його слова. Ще в 2005 році я зі своїм помаранчевим прапором їздив до Ющенка на дачу й розповідав про те бл*дство, яке було в "Нашій Україні" й до чого це призведе", – розповів Дмитро.

Він навів ще один, на його думку, показовий приклад.

"Коли його дружина Катерина Ющенко приїхала в "Охматдит", де діти помирали щодня. І батьки думали, що вона привезе хоч якісь там ліки чи, скажімо, одноразові шприци, а вона привезла тим хворим діточкам пластилін! Де гроші, які виділялися на дитячу лікарню майбутнього? Чого вона не відбудовується?", – запитав киянин.

Чоловік пояснив, чим, на його думку, Ющенко зі своїм оточенням гірший за Януковича.

"Щодо того донбасівського, то всі хоч знали, що це гидота й воно зрадить, і під Росію все здасть. А Ющенко підступно зрадив Майдан. І навіть на радість своїх депутатів від "Нашої України" він казав: "Ви – політичне сміття. Я вас знайшов усіх на політичному смітнику". І що показали останні вибори – один відсоток голосів...", – підкреслив учасник Майдану.

Зараз ви читаєте новину «"Ще в 2005-му я говорив Ющенку про те бл*дство, яке було в "Нашій Україні" й до чого це призведе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути