четвер, 22 жовтня 2009 12:51

Ще один адвокат по "Артеку" заявив, що його "пресують" люди Луценка

Ще один адвокат по "Артеку" заявив, що його "пресують" люди Луценка
Адвокат матері зґвалтованих дітей Валерій Коновалов заявляє про тиск на нього з боку Міністерства внутрішніх справ.

За словами Коновалова, його зобов"язали у четвер на 14.00. прийти до УБОЗ Міністерства внутрішніх справ, "це не допит, але прийти він повинен обов"язково".

Коновалов сказав, що перед цим він готовий дати короткий брифінг для преси.

Він також повідомив, що відразу після прес-конференції другого адвоката потерпілої Андрія Циганкова його по мобільному телефону попередили, щоб він не виходив на прес-конференцію.

"А якщо вийдеш, то по тобі порушуватиметься справа вже за зовсім іншими епізодами", - сказав Коновалов.

Крім того, за його словами, у четвер уранці йому зателефонував клієнт, якого він не бачив декілька років, із заявою, що адвокат погрожує його синові.

Коновалов вважає це продовженням погрози, що вже пролунала, і своєрідним шантажем.

"Останні декілька днів біля мого будинку стояла міліційна машина. Я був пару днів у відрядженні, вони по домофону говорили з моєю дружиною, назвавшись міліцією", - сказав він.

"У період, коли мене немає в Києві, моїх дітей зазвичай відвозить до школи і забирає водій. Цього разу, побачивши мою доньку, вона високого зросту, вони (представники міліції) буквально стали витягати її з машини. А коли водій став її захищати, вони уточнили, що їм потрібна Ольга Коновалова – моя дружина", - додав Коновалов.

Як відомо, раніше керівник МВС Юрій Луценко звинуватив адвоката потерпілої Олени Полюхович у тому, що він нібито вимагав хабар у депутата Руслана Богдана.

Водночас адвокат потерпілої Циганков заявив, що це Богдан і його люди намагалися з ним домовитися про те, щоб мати зґвалтованих дітей спростувала причетність Богдана до цієї справи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ще один адвокат по "Артеку" заявив, що його "пресують" люди Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути