Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 09:29

Ще двоє нардепів підуть з "Нашої України" услід за Зваричем

Після вчорашньої заяви Віктора Ющенка про те, що на другому етапі з`їзду партії "Наша Україна" (він має відбутися наступного тижня) необхідно розглянути питання про виключення з партії нашоукраїнців, які поставили свої підписи за коаліцію БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина, одразу кілька народних депутатів від НУ підтвердили готовність добровільно залишити лави партії.

У числі таких Роман Зварич, який не ставив свій підпис під угодою, але має претензії до роботи президента і його секретаріату.

"Моя однозначна позиція розходиться з позицією Віктора Ющенка. Думаю, на цьому етапі фракції, яка називає себе президентською, не можна самоусуватися від процесів, що відбуваються в країні, - наводить слова нардепа Комерсант-Україна.– Тому я повинен зробити вибір, і якщо до п`ятниці (19 грудня) не зустрінуся з президентом, то буду вимушений публічно заявити про вихід з партії".

За інформацією видання, подати заяву про вихід з НУ готовий і один із заступників глави фракції НУНС – Руслан Князевич.

Вчора також підтвердив свою готовність розпрощатися з "Нашою Україною" депутат Павло Жебрівський, який раніше теж заявляв, що має намір здати свій партквиток, оскільки до його думки в партії перестали прислухатися.

"Насправді зараз багато членів партії готові написати заяви про вихід з "Нашої України", - зізнався один з "нашоукраїнців", що підтримали створення коаліції.

За його словами, це викликано тим, що партія розвалюється, відсутнє необхідне фінансування, а на регіональні виконкоми чинить тиск секретаріат президента, який нібито вимагає співпраці з партією "Єдиний центр".

Проте не всі депутати від "Нашої України", які підтримали коаліційну угоду, готові покинути ряди партії добровільно. "Поки ніяких рішень щодо проведення з`їзду президія партії не ухвалювала, - зауважив Юрій Ключковський.– Сам я не хочу виходити з партії. Думаю, заочно мою справу ніхто не розглядатиме".

Зараз ви читаєте новину «Ще двоє нардепів підуть з "Нашої України" услід за Зваричем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути