середа, 23 листопада 2011 18:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

СБУ: Тимошенко не допитували з 4 листопада

СБУ: Тимошенко не допитували з 4 листопада

Від 4 листопада головним слідчим управлінням СБУ жодних слідчих дій з екс-прем'єром Юлією Тимошенко не проводилося, і на сьогодні, 23 листопада, їх проведення не планувалося. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Заяви адвокатів Тимошенко про зворотнє є провокативними технологіями, спрямованими на вчинення тиску на досудове слідство", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні під час брифінгу під Лук'янівським СІЗО захисник Тимошенко Сергій Власенко розповів, як саме відбуваються слідчі дії за участю екс-прем'єрки.

"У камеру площею близько 12 квадратних метрів, в якій знаходяться три ліжка, різні меблі, заходять як правило двоє слідчих, заходжу я, як захисник. Юлія Володимирівна лежить у ліжку. Якщо це допит, то їй задають питання, і вона відповідає", - сказав він.

У свою чергу у прес-службі Державної податкової служби України запевнили, що з 18 листопада поточного року слідчі дії за участю Юлії Тимошенко слідчими податкової міліції не проводяться.

Зараз ви читаєте новину «СБУ: Тимошенко не допитували з 4 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути