середа, 23 листопада 2011 14:47

Власенко каже, що Тимошенко вивозили таємно вночі, як в 1937 році

Власенко каже, що Тимошенко вивозили таємно вночі, як в 1937 році

Після вчорашньої заяви президента України щодо того, що Юлію Тимошенко буде продіагностовано, сьогодні вранці її під покровом ночі, не повідомивши ні захист, ні родичів, вивезли в невідому лікарню.

Про це під час брифінгу біля Лук'янівського СІЗО повідомив адвокат екс-прем'єр-міністра, народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Сергій Власенко.

"З нею були проведені якісь медичні маніпуляції, про які ми поки що нічого не знаємо. За результатами цих маніпуляцій близько 10-ї години, наскільки мені стало відомо з неофіційних джерел, її повернули назад до слідчого ізолятора. Що робили з нею, які результати, ми не знаємо", - сказав адвокат.

Він нагадав, що не бачився із своєю підзахисною з п'ятниці. До того вона два тижні лежала, у неї були проблеми з хребтом, а на тілі виникли величезні підшкірні синці або крововиливи розмірами приблизно 15 на 5 см.

"Для того, щоб виявити симптоматику, треба було б зробити тест крові. Але сьогодні, наскільки мені відомо, цього зроблено не було", - відмітив Власенко.

На його думку, вчорашня заява президента абсолютно чітко відповіла на питання, хто в Україні вирішує всі питання, пов'язані з Тимошенко. До тих пір, поки президент публічно не сказав, що медичний огляд відбудеться, нічого не відбувалося.

"Звичайно, ми можемо сказати, що це позитивний момент, що Тимошенко оглянули. Але те, в який спосіб це відбувалося, свідчить про те, що в Україні відроджуються найгірші традиції 37-го року, коли людину таємно вивозять вночі. Її розбудили близько 5-ї години, що не виправдано нічим - ні мораллю, ні людським відношенням, ні медичними показниками. Провели обстеження в дуже стислі терміни. Яка може бути довіра до такого обстеження? Це абсолютно непрозорий, некоректний, нелогічний, незаконний процес", - наголосив "бютівець".

Він повідомив, що Тимошенко оглядали у обласній клінічній лікарні, але ця інформація є неофіційною.

Зараз ви читаєте новину «Власенко каже, що Тимошенко вивозили таємно вночі, як в 1937 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути