середа, 18 січня 2012 16:37

СБУ повернула на місце медичну картку Тимошенко

СБУ повернула на місце медичну картку Тимошенко

Медична карта екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, вилучена Службою безпеки України (СБУ) в рамках розслідування кримінальної справи за копораціі "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), повернута в медичний центр "Медиком".

Про це повідомив начальник слідчого відділу УСБУ в Харківській області Микола Грабик.

За його словами, згідно з чинним кримінально-процесуальним законодавством, медичну документацію вилучали для збору характеризуючих даних щодо обвинуваченої особи.

"Слідчий у рамках справи вивчає всі обставини, які пом'якшують або обтяжують покарання. Для цього збираються всі дані щодо особи, зокрема, і про стан її здоров'я", - пояснив Грабик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко отруїли талієм - лікар

Коментуючи заяву посла Франції з прав людини Франсуа Зімере про те, що через допит Тимошенко він не зміг з нею зустрітися, представник СБУ сказав: "Сьогодні проводився не допит, а інші слідчі дії, для проведення яких присутність адвоката не обов'язкова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не давали милиці, бо немає показань - МОЗ

Раніше перший заступник лідера ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що Державна податкова служба України вилучила з київської приватної клініки "Медіком" медичну карту Тимошенко, яка була на обліку в цій клініці більше 10 років.

Зараз ви читаєте новину «СБУ повернула на місце медичну картку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути