вівторок, 10 липня 2018 14:44

Савченко висунула нову вимогу

Савченко висунула нову вимогу
Нардеп Надія Савченко вимагає відводу судді. Фото: "Новое время"

Народний депутат Надія Савченко вимагає відвести суддю Хардіну через те, що вона продовжила засідання без адвокатів підозрюваної.

"Без моїх захисників я не маю права на повноцінний захист. Я тоді заявляю про відвід у зв'язку з тим, що, незважаючи на те, що немає моїх захисників у залі, ви продовжуєте наступне судове засідання. Я не маю повної юридичної освіти. Дайте мені право на повноцінний захист", - сказала Савченко.

У зв'язку з вимогою Савченко суд відклав розгляд справи і взяв ще одну перерву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко на засіданні грубо облаяла суддю

Сьогодні, 10 липня, Шевченківський районний суд Києва розглядає клопотання щодо продовження арешту народного депутата Надії Савченко. Сторона обвинувачення висловила сумнів щодо законності призначення судді Шевченківського районного суду Києва Олени Мєлєшак.

Нардепа Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу. За версією слідства, вона змовилася з ватажками бойовиків ДНР.

Її затримали 22 березня. Надія написала 2 листи російському президенту Володимирові Путіну — з вимогою звільнити полонених військових і політв'язнів. 22 червня Шевченківський райсуд Києва залишив її під вартою до 13 липня.

Зараз ви читаєте новину «Савченко висунула нову вимогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути