Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2018 15:50

Савченко вимагає припинити пов'язувати його зі скандальною однофамільницею

Савченко вимагає припинити пов'язувати його зі скандальною однофамільницею
Губернатор Миколаївщини Олексій Савченко заявив, що перевернути ситуацію навколо Надії Савченко не вийде. Фото: LIGA.net

Очільник Миколаївський області Олексій Савченко засудив спроби певних осіб спекулювати на трагедії, пов'язаній із загибеллю директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислава Волошина. Одним із завдань провокаторів було змістити фокус уваги із затриманої у зв'язку з підготовкою терактів у Києві Надії Савченко на її однофамільця, вважають у Миколаївській обласній адміністрації.

"Загибель Влада - велика втрата для нас, для області, для його рідних. Він дуже багато зробив, і його робота обов'язково продовжиться. Миколаївський аеропорт найближчими місяцями пройде сертифікацію, і ми відновимо авіаційне сполучення, дамо можливість жителям регіону недорого літати країною, на курорти і до Європи. Все це було б неможливо без активної позиції та участі Владислава Волошина. Я особисто прослідкую і допоможу сім'ї Влада, щоб у них було все необхідне", - сказав виданню миколаївський очільник Олексій Савченко.

Нагадаємо, раніше Національна поліція заявила про відсутність підстав вважати, що керівник Миколаївського аеропорту, герой-льотчик Владислав Волошин скоїв самогубство під тиском. До цих висновків у поліції прийшли в результаті досудового слідства, повідомив на брифінгу начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Юрій Мороз.

"Відмити або перевернути ситуацію навколо Надії Савченко не вийде, тим більше, створюючи провокації в ЗМІ довкола мого прізвища. Своїми діями вона кинула тінь на священне звання Героя України. Вона обдурила очікування багатьох громадян України. Ми всі бачили, хто її підтримує і співчуває в Раді та ЗМІ. Це деструктивні сили, які прагнуть дестабілізувати ситуацію в країні. Ми цього не допустимо. Мир і порядок були і залишаються нашими основними пріоритетами", - заявив губернатор Олексій Савченко.

Зараз ви читаєте новину «Савченко вимагає припинити пов'язувати його зі скандальною однофамільницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути