пʼятниця, 31 січня 2020 15:07

Санкції є єдиним механізмом, який тисне на Путіна - Порошенко

Санкції є єдиним механізмом, який тисне на Путіна - Порошенко
Порошенко: У Росії визнали, що санкції проукраїнської коаліції є дуже болючими для них

П'ятий президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко дав інтерв'ю брюссельському виданню Euractiv.

Про це він повідомив у Facebook.

"З головним редактором ми говорили про ціну санкцій проти Росії. Насправді санкції є єдиним механізмом, який утримує Путіна за столом переговорів та чинить тиск на Росію, щоб вона вивела свої війська з окупованої території Донбасу та анексованого Криму", - написав Порошенко.

"Після відставки російський прем'єр-міністр Медведєв сказав, що санкції ЄС, санкції проукраїнської коаліції є дуже болючими для Росії. Це є та ціна, яку Росія платить за 14 тис. убитих українців: понад 3 тис. українських військових та 11 тис. українських цивільних", - нагадав він.

Нагадаємо, 28 січня Рада Європейського Союзу із загальних справ ухвалила рішення про продовження на рік санкцій проти Росії у зв'язку із порушенням територіальної цілісності України.

Порошенко після зустрічі із президентом Європейської народної партії Дональдом Туском заявив, що санкції проти Росії за невиконання Мінських домовленостей, анексію Криму та агресію на морі мають бути продовжені.

Зараз ви читаєте новину «Санкції є єдиним механізмом, який тисне на Путіна - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути