пʼятниця, 27 травня 2011 18:42

Спецтема: Луценко за ґратами

"Самооборонці" прийшли в СІЗО за Луценком
11

Фото: Ростислав Шуліка

27 травня о 9 ранку з Лук'янівського СІЗО рідні та соратники планували забрати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Біля СІЗО, де утримується Луценко зібралося близько 50 людей. За деякий час туди підійшли нардепи-"нунсівці" Олесь Доній та Юрій Гримчак.

- Утримання Луценка під вартою - це є порушення статі п'ятої конвенції з прав людини.Тому маємо надію - строк перебування Луценка під вартою сплив учора, 26 травня, - каже Юрій Гримчак.

О 9.10 депутати Гримчак, Доній та "бютівець" Михайло Волинець разом з дружиною та сином Луценка заходять до СІЗО. Між тим за десять хвилин дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина заявляє, що Луценка відвезли до суду ще о 7.00

Суд у справі Луценка по суті відбувся сьогодні об 11.00. Суд перенесли на 9 червня через відсутність адвоката Леоніда Приступлюка - Олексія Поліщука. Луценкові інкримінують незаконне присвоєння звання капітана своєму водієві Приступлюку і виплату тому 40 тисяч гривень. Луценко зараз знову перебуває у СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборонці" прийшли в СІЗО за Луценком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути