Ексклюзиви
субота, 16 вересня 2017 11:35

Сакварелідзе не обрали запобіжний захід

Автор: Facebook
 

Колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе залишається на волі. Галицький районний суд Львова відхилив клопотання прокуратури у застосуванні до члена партії "Рух нових сил" запобіжного заходу.

Напередодні Сакварелідзе вручили підозру у незаконному перетині кордону 10 вересня разом з екс-головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі.

Судове засідання було призначене на 18.00 15 вересня. Розпочалося із запізненням через затримку прокурорів і тривало до глибокої ночі. Суд відмовився задовольнити клопотання прокурора про оголошення перерви до суботи, 16 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратнику Саакашвілі вручили підозру

Сакварелідзе у виступі на початку судового засідання наголосив, що є законослухняним громадянином, який не вчиняв жодного адміністративного правопорушення і сам з'явився на судове засідання, а тому не бачить підстав для обирання щодо нього запобіжного заходу.

"Галицький суд щойно задовольнив наше клопотання і залишив мене без будь-якого запобіжного заходу, розуміючи, мабуть, що вручена підозра, як і вся справа у цілому, абсолютно "порошкові" і не мають під собою реальних підстав", – написав Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook.

10 вересня позбавленому українського громадянства екс-голові Одеської ОДА Саакашвілі вдалося перетнути польсько-український кордон у пункті пропуску "Шегині". Його прихильники прорвали оточення українських силовиків. Член партії "Рух нових сил" Сакварелідзе заявив, що Саакашвілі прибув до України, щоб захистити свої права в суді.

Зараз ви читаєте новину «Сакварелідзе не обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути