вівторок, 13 лютого 2018 04:18

Саакашвілі просить підтримки Євросоюзу і Меркель

Саакашвілі просить підтримки Євросоюзу і Меркель
Саакашвілі просить міжнародної підтримки. Фото: Mir24.tv

Лідер партії "Рух нових сил" і колишній глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі просить підтримки Євросоюзу і канцлера Німеччини Ангели Меркель.

"У кафе в Києві на мене напали чоловіки в масках, вони викрали мене, погрожували мені і вивезли мене на приватному літаку в Польщу. За цією акцією стоїть корумпований український президент Петро Порошенко", - заявив Саакашвілі, пише газета Bild.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі відправили до Польщі чартером Порошенка - нардеп

"Якщо ЄС і зокрема Ангела Меркель нічого не зроблять, то Україна прийде до краху. Порошенко руйнує цю країну і хоче позбутися від мене, так як я докоряю корупцію", - додав він.

Колишнього голову Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі затримали в понеділок, 12 лютого, у столичному ресторані і депортували до Польщі. Як зазаначив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян, його видворили із України із дотриманням усіх юридичних формальностей у відповідності до судових рішень, які визнали, що він перебував не території України незаконно.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі просить підтримки Євросоюзу і Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути