вівторок, 19 грудня 2017 15:34

"С уважением" - опублікували лист Саакашвілі до Порошенка

У своєму листі до президента Петра Порошенка екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі висловив готовність зустрітися і визнав, що має політичні помилки.

Лист у своєму Facebook оприлюднив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

 

"Ви знаєте мене добре і прекрасно розумієте, що звинувачувати мене в роботі на ФСБ не тільки повний абсурд, але ще дуже радує ворога України. Звичайно, я допускав і допускаю багато політичних помилок... Готовий у будь-який момент зустрітися з уповноваженим представником і все обговорити", - ідеться в листі Саакашвілі.

"Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався. З огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа, прийнято рішення його оприлюднити", - додав Цеголко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі порівняв Порошенка з пивом, після якого - "найгірше похмілля"

11 грудня Печерський райсуд Києва відмовився на час розслідування відправити Міхеіла Саакашвілі під домашній арешт.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ не підозрює Саакашвілі в організації державного перевороту за гроші олігарха-втікача Сергія Курченка.

Зараз ви читаєте новину «"С уважением" - опублікували лист Саакашвілі до Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути