вівторок, 17 грудня 2013 16:21

"Розлом проходить по лінії система і народ" — нардеп

"Розлом проходить по лінії система і народ" — нардеп
Віктор Чумак. Фото: sled.net.ua

Рух, який відбувається на майдані, вже не спинити.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Віктор Чумак.

"Воно саме не розсмокчеться. Опозиційні сили можуть звідти піти, але цього не зробить майдан. Він буде стояти, поки країна не буде іншою. Про необхідність проведення виборів повинні говорити журналісти, люди, які знаходяться навколо нього (президента — Gazeta.ua). Коли до нього дійде, що іншого виходу немає, тоді буде дана відмашка", - зауважив він.

Політик наголосив, що нині в країні - жорстка суспільно-політична криза.

"Якщо у когось пелена на очах або він хоче прийняти позицію страуса, то потрібно пам'ятати, що вона є дуже небезпечною. Бо страуси стоять на залізо-бетонній підлозі. Якщо ховатимуть голову, то дуже швидко її розіб'ють. Самий простий та справедливий вихід із політичної кризи — це вибори. Це давно визнав весь світ. Зараз політики не можуть між собою домовлятися. Є спроба протиставити одну частину суспільства іншій. Хоча сьогодні розлом проходить по лінії не Схід-Захід, а система і народ. Державна машина не працює. Навіть "регіонали" в своїх виступах розказують, що на фракції кричали: "Нас задовбало носити якимось чинушам носити величезні хабарі", - зазначив Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євромайдан втратить "темп", якщо зараз опозиція не розгорне президентську кампанію - Карасьов

За словами нардепа, перемовини про єдиного кандидата в президенти від опозиції проводяться на рівні лідерів, тому у них треба запитувати про результат.

"Відповідь на це питання можна отримати лише від трьох людей — Кличка, Яценюка та Тягнибока. Я можу чітко сказати, що такий єдиний кандидат буде у будь-якому випадку, причому на основі єдиної програми. У нас перемовини ідуть щодня і про все, в тому числі про єдиного кандидата і плюси та мінуси такої позиції", - пояснив "ударівець".

Зараз ви читаєте новину «"Розлом проходить по лінії система і народ" — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути