вівторок, 17 грудня 2013 13:22

"Гепу в Допу, Харьков – в Европу": харків'яни вийшли на власний Євромайдан
20

Фото: Фото: 057.ua

Напередодні опівдні біля пам'ятника Шевченку зібрався черговий харківський Евромайдан. На цей раз він став особливим - мітингувальників приїхали підтримати знамениті українські письменники, музиканти та громадські діячі брати Капранови.

Не встиг закінчитися мітинг проросійських і комуністичних організацій на площі Свободи, як біля пам'ятника Шевченку почали збиратися прихильники європейського шляху для України. Буквально за півгодини вони повністю заполонили майданчик. Практично у всіх були зав'язані стрічки, багато принесли з собою національні і європейські прапори, а також саморобні плакати.

Розповісти присутнім про останні київські події і підтримати їх "бойовий дух" приїхали відомі українські письменники, музиканти та просто громадські діячі брати Капранови. Також мітингувальників підтримували письменник і музикант Сергій Жадан, поет Артем Полежака. Багато тримали транспаранти з написами: "Захарченка на нари!" , "Єднаймося!", "За вашу и нашу свободу!".

Після цього акція продовжилася зачитуванням віршів, антиурядових анекдотів і просто цікавою музикою. У ході заходу організатори збирали гроші на компенсацію власникові спаленого автомобіля, в якому перевозили апаратуру для Евромайдану. Активісти підозрюють у підпалі харківську владу.

Зараз ви читаєте новину «"Гепу в Допу, Харьков – в Европу": харків'яни вийшли на власний Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути