вівторок, 10 грудня 2013 04:18

Спецтема: Євромайдан-2013

Кернес просить Богословську не закликати південь і схід України кидати роботу заради Євромайдану

Кернес просить Богословську не закликати південь і схід України кидати роботу заради Євромайдану
Фото: 11na11.com
Міський голова Харкова Геннадій Кернес просить народного депутата (вийшла з фракції Партії регіонів), харків'янку Інну Богословську не закликати жителів півдня і сходу України кидати роботу заради Евромайдана в Києві.

"Прочитав заяву Інни Богословської, в якому вона закликає жителів південного сходу України підтримати Майдан. І хочу попросити Інну Германівну, щоб вона не закликала нікого кидати роботу і йти мітингувати. Я вважаю, що, закликаючи йти на барикади, депутатка Богословська просто вихваляється своєю депутатською та громадянської безкарністю", - йдеться в заяві Кернеса, опублікованому на офіційному сайті Харківської міськради.

Кернес також нагадує про те, що Богословська неодноразово змінював політичну орієнтацію і висловив думку, що вона - "політичний лузер" і "безініціативний депутат".

Як повідомлялося, раніше Інна Богословськапопередила президента України Віктора Януковича і представників виконавчої влади, якщо буде застосовано силу до громадян, які перебувають в Київській міській державній адміністрації, органи місцевого самоврядування стануть центром опору владі. Вона також закликала південь і схід України підтримати київський Євромайдан: "Кидайте роботу і виходьте на вулиці, сьогодні вирішується майбутнє України. Якщо ми промовчимо - завтра не буде ні роботи, ні майбутнього у наших дітей".

"Україна - вільна країна, це потрібно пам'ятати всім, хто мріє про лаври "українського Піночета", і хто заради досягнення власних цілей готовий застосувати силу проти мирних людей", - вважає вона.
Зараз ви читаєте новину «Кернес просить Богословську не закликати південь і схід України кидати роботу заради Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути