вівторок, 17 липня 2018 09:57

Роздратований і кричить - політтехнолог про Порошенка

Роздратований і кричить - політтехнолог про Порошенка
З Петром Порошенком складно працювати, каже його колишній політтехнолог Сергій Гайдай. Фото: Reuters

Петро Порошенко - авторитарна і егоцентрична людина.

Про це розповів його колишній політтехнолог Сергій Гайдай в інтерв'ю "Українська правда"

"Ми працювали з ним у 2001 - 2004-х роках. В останній раз спілкувалися з приводу роботи, напевно, 2012-го. Знаєте, з різними людьми він спілкується по-різному.

Він слухав дуже чітко пропозиції, які йому давалися. Найчастіше їх критикував і було відчуття, що він їх не приймає. Але через якийсь час, так чи інакше він сам говорив, що так треба зробити, як пропонувалося", - сказав експерт.

"Усі відзначають, що з ним складно працювати. А я б назвав одну його дуже важлива якість - він досить авторитарна людина і егоцентричний. Все повинно бути зав'язане на нього, він повинен приймати рішення.

Дуже часто він може бути незадоволений, роздратований і кричати на співробітників. Але на кого він кричить або не кричить - залежить від ступеня близькості до нього. Якщо людина досить близька і входить в його оточення, то може отримати від Петра Олексійовича дуже серйозний негатив. Але якщо Петро Олексійович розуміє, що людина не зав'язана на нього і після такого конфлікту він просто піде, то намагається себе стримувати", - додав політтехнолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко телефонував Вакарчуку - ЗМІ

Петро Порошенко переміг на виборах президента у травні 2014 року. Тоді за нього проголосували 54,7% виборців. За даними Київського міжнародного інституту соціології, у червні за Порошенка готові були голосувати 4,6% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Роздратований і кричить - політтехнолог про Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути