вівторок, 11 листопада 2014 12:59

Росія не визнає псевдовибори, бо не хоче чергових санкцій - експерт

Росія не визнає псевдовибори, бо не хоче чергових санкцій - експерт
Фото: www.2000.ua

Росія намагається відтермінувати введення чергових санкцій з боку Заходу та створити грунт для переговорів, які зараз відбуваються між Путіним і Обамою.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій, пояснюючи, чому Росія не визнала результати псевдовиборів на Донбасі.

"Ці вибори не визнала жодна держава. І Росії визнавати їх - ставати в позу з іншого боку - було б неприйнятно. ДНР і ЛНР та місцевим терористам давно слід змиритися з тим, що Росія їх використовує у якості м'яса для того, щоб шкодити Україні. Іншої мети їхнього існування немає", - переконаний експерт.

Він вважає, що місцеві бойовики не обурюватимуться невизнанням з боку Росії, бо повністю від неї залежні.

"ЛНР і ДНР повністю залежні від постачання. Сепаратисти розуміють, якби Росія їх не підтримала, то вони давно б вже були заарештовані українськими правоохоронцями. Вони продовжуватимуть грабувати, чинитимуть страшні злочини проти населення. І коли їм дадуть гроші, побіжать шкодити Україні — така у них функція. А, коли з ними щось трапиться, то це так і залишиться. Бо для Росії вони лише м'ясо", - підсумував Палій. 

Нагадаємо, що після псевдовиборів на Донбасі помічник президента Росії Юрій Ушаков сказав, що РФ поважає, але не визнає вибори на захоплених територіях.

Зараз ви читаєте новину «Росія не визнає псевдовибори, бо не хоче чергових санкцій - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути