субота, 18 лютого 2012 13:41

Росію охопили "путінги": "Где Путин - там победа", "Все будет путем"
10

Фото: Фото: Reuters

У суботу, 18 лютого, в Росії пройшли численні "путінги" на підтримку стабільного розвитку Росії: на морозі мітингували Владивосток, Хабаровськ, Іркутськ, Новосибірськ, Волгоград та ін. У Красноярську, де Володимир Путін перебуває з візитом, мітинг чомусь не влаштували.

Акція у Владивостоці пройшла під девізом "Примор'я - за стабільність". За даними міської поліції, мітинг зібрав на Корабельній набережній Владивостока близько 3 тисяч осіб. Багато учасників акції наділи жилетки з квітами російського триколора і написом на спині "Я - за Путина!", передає РИА "Новости".

Прихильники Путіна в Хабаровську вийшли з девізом: "Нам є, що захищати!" Акцію на майдані спортивного комплексу "Платинум Арена", за даними міської поліції, відвідали близько 12 тисяч людей. Лунало гасло: "Апельсинові революції призводять до бананової республіки".

В Іркутську, як повідомляє ИТАР-ТАСС, мітинг "Приангар'я за ??стабільну і сильну Росію!" зібрав близько 7 тисяч осіб. З трибуни на площі стадіону "Труд" висловлювалися на підтримку чинного політичного курсу і кандидата в президенти Володимира Путіна.

У Новосибірську мітинг "За сильну Росію" на підтримку Путіна зібрав 7, 5 тисяч людей.

В Тюмені на площі перед місцевим драмтеатром пройшов мітинг "За гідні вибори". У мітингу взяли участь близько 5 тисяч людей. Мітингувальники тримали в руках російські прапори, плакати "Педагоги Тюменской области за Путина ", "Все будет путем", "Мы верим в Путина", "Где Путин - там победа", "Мы - за стабильное завтра", "Эволюция, но не революция".

Мітинг на підтримку Путіна в Волгограді під гаслом "Великій країні - сильний лідер!", За даними поліції, зібрав близько 10 тисяч людей.

У Липецьку мітинг "За стабільну Росію" відбувся на площі Петра Великого. Присутні тримали плакати з написами: "Не дадим развалить Россию", "Не хотим назад в 90-е", "Мы на правильном пути".

У Санкт-Петербурзі учасники мітингу прихильників Путіна на площі перед концертним залом "Жовтневий" закликали присутніх проголосувати на виборах президента за нинішнього прем'єра і не допустити революції в Росії.

У Москві в суботу ввечері по Садовому кільцю проїдуть прихильники Володимира Путіна і депутати "Єдиної Росії", повідомляє "Комерсант".

Зараз ви читаєте новину «Росію охопили "путінги": "Где Путин - там победа", "Все будет путем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути