понеділок, 19 березня 2012 17:27

Росію не влаштовує співпраця України з Митним союзом у форматі "3 +1"

Росію не влаштовує співпраця України з Митним союзом у форматі "3 +1"

Росію не влаштовує запропонована Києвом формула співпраці з Митним союзом (МС) у форматі "3 +1", заявляє перший віце-прем'єр України Валерій Хорошковський.

"На сьогоднішній день з причини, що не було глибокого опрацювання, ми виходимо з того, що не задовольняє (Росію формула співпраці з Митним союзом "3 +1") - сказав він на брифінгу у Москві.

Перший віце-прем'єр підкреслив, що в ході засідання Міждержавної ради Євразійського економічного співтовариства українська делегація на чолі з президентом України Віктором Януковичем знову запропонувала формулу співпраці "3 +1", яка на сьогоднішній день "не отримала серйозного публічного обговорення".

"Але ми все-таки вважаємо, що така ідея має право на життя і в рамках "3 +1" ми готові вести переговори", - зазначив Хорошковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров все ще хоче дружити з Митним союзом у форматі "3 +1"

Він також визнав, що Україна як країна, яка не є членом Митного Союзу, буде у певному сенсі "економічно страждати, оскільки ці ринки будуть захищені".

Зараз ви читаєте новину «Росію не влаштовує співпраця України з Митним союзом у форматі "3 +1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути