понеділок, 20 лютого 2012 17:00

Азаров все ще хоче дружити з Митним союзом у форматі "3 +1"

Азаров все ще хоче дружити з Митним союзом у форматі "3 +1"

Пропозиція Києва щодо співпраці з Митним союзом у форматі "3 +1" зберігає свою актуальність, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Ті пропозиції, які ми висловили щодо формату "3 +1" мають місце і зберігають свою актуальність", - сказав Азаров на зустрічі зі спікером Державної Думи РФ Сергієм Наришкіним у понеділок у Києві.

Український прем'єр зазначив, що його уряд уважно стежить за роботою МС та Євразійською моделлю інтеграції і відстежує позитивні моменти, які є в діяльності цих інтеграційних об'єднань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відповідь на "сирну" війну Україна має прискорити євроінтеграцію - експерт

На думку Азарова, при складній економічній ситуації, як це можна бачити на прикладі Греції, участь в інтеграційних структурах має свій позитив.

Цю позицію підтримав Наришкін. За його словами, "спільно прийнято антикризові заходи, інтеграція двох країн, розвиток партнерства та кооперації" допомагають подолати економічні труднощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зона вільної торгівлі з ЄС несумісна з Митним союзом - Тейшейра

Крім того, голова Держдуми РФ на зустрічі повідомив, що обговорив з президентом України Віктором Януковичем питання про синхронізацію роботи у сфері техрегламентів і стандартів.

Як зауважив голова Держдуми, на зустрічі мова йшла "про найбільш чутливої ??продукції", що є предметом торгівлі між Росією і Україною.

Зараз ви читаєте новину «Азаров все ще хоче дружити з Митним союзом у форматі "3 +1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути