середа, 27 липня 2022 00:54

Росіяни мають боятися слова "Україна" і бути в паніці - Подоляк про застосування західної зброї

Росіяни мають боятися слова "Україна" і бути в паніці - Подоляк про застосування західної зброї
Високомобільні артилерійські ракетні системи HIMARS. Фото: dw.com

Постачання зброї із Заходу залишається дуже важливим для України. Збільшення її кількості дозволить звільнити українські території від російських окупантів.

Головне, щоб вона надходила постійно. Про це 24 каналу сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Якщо зброя буде збільшуватися, усе виглядатиме масштабніше. Не один населений пункт, а одразу 10. Не 100 – 200 загиблих росіян, а 1000. Усі ці маленькі речі будуть характеризувати процедуру звільнення України від окупантів, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доправлення західної зброї на фронт є головним болем для ЗСУ – WSJ

Подоляк переконаний, що важливо викликати у росіян емоцію. Саме тому потрібно постачати нам зброю, яка демонструватиме "ефектні" результати. Так, російська пропаганда показуватиме своїм громадянам втрати в Україні, як наслідок – у них буде повна деморалізація.

"Вони мають бути в паніці. У російського суспільства немає розуміння, що вони роблять в Україні. Але паніка – це дуже добрий крок до бунту", – пояснив він.

Подоляк вважає, що необхідно досягти справжнього російського бунту – безжального, божевільного, який знищуватиме усе, починаючи з системи управління. Цього можна досягти лише через емоцію – паніку, деморалізацію і, врешті-решт страх.

"Я хочу, щоб Росія боялася слова "Україна". Щоб вони впадали в тремор від одного його вигляду, і не могли думати ні про що інше, окрім того, щоб боятися", – резюмував Подоляк.

Збройні сили України сьогодні застосовують гаубиці M777 зі Сполучених Штатів, Австралії та Канади, а також самохідну артилерію, як-от Caesar з Франції, PzH 2000 з Німеччини, американські M109 і AHS Krab з Польщі.

США та союзники планують передати Україні до 30 HIMARS та MLRS.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни мають боятися слова "Україна" і бути в паніці - Подоляк про застосування західної зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути