субота, 30 березня 2019 14:40

Росія зробить усе, щоб завадити нам провести вибори - Полторак

Росія зробить усе, щоб завадити нам провести вибори - Полторак
Полторак запевнив, що ЗСУ готові до загострення на Донбасі. Фото: UATV

Росія та підпорядковані їй терористичні угруповання на Донбасі намагатимуться завадити провести 31 березня вибори президента України.

Таке переконання висловив міністр оборони Степан Полторак після молитовного заходу "Боже, нам єдність подай" на Володимирській гірці.

"Жодних сумнівів нема, що окупаційні війська, терористичні угруповання, Російська Федерація зроблять усе можливе, щоб завадити нам провести чесні та прозорі вибори. Ми очікували, що напередодні проведення виборів ситуація буде ускладнена. Ми до цього готувалися і готові. Я підтверджую те, що на лінії зіткнення вчора ситуація загострилася, кількість обстрілів збільшилася. На жаль, у нас є і втрати.

Збройні сили зробили все можливе, щоб була можливість в Україні провести чесні вибори. На лінії зіткнення ми тримаємо оборону, ми даємо можливість усім людям прийти на виборчі дільниці і зробити свій вибір. Для особового складу, який перебуває у зоні ООС, ми створили усі необхідні умови для того, щоб у них була можливість проголосувати", - сказав Полторак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загострення: пролилася кров із обох сторін

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших претендентів на посаду глави держави.

Зараз ви читаєте новину «Росія зробить усе, щоб завадити нам провести вибори - Полторак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути