субота, 30 березня 2019 09:51

На Донбасі загострення: пролилася кров із обох сторін

На Донбасі загострення: пролилася кров із обох сторін
Сили ООС помстилися за загиблого побратима - ліквідували 4 бойовиків. Фото: prm.ua

Бойовики збільшили інтенсивність обстрілів. Загинув один український воїн, четверо поранені. У відповідь сили ООС ліквідували чотирьох бойовиків.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

"Порівняно з попередньою добою, 29 березня обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил значно загострилася. Протягом доби противник 19 разів порушив режим припинення вогню, застосувавши при цьому 16 разів озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витративши 100 артилерійських боєприпасів калібрів 152, 122, 120 та 82 мм", - ідеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстріляли позиції українських воїнів біля Попасної з артсистем калібру 152 мм. Із 122-мм гармат били біля Троїцького, Новоолександрівки, Кримського. На інших ділянках застосовували міномети, озброєння бойових машин піхоти, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, четверо отримали поранення. На обстріли противника Об'єднані сили давали адекватну відповідь, знищивши при цьому чотирьох та поранивши шістьох окупантів. Також вогнем у відповідь знищено зенітний ракетний комплекс "Оса-АКМ" та станцію РЕБ Р-330Ж "Житель" російсько-окупаційних військ", - інформують у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лякають: Росія провела навчання в найпроблемніших регіонах

Уже відоме ім'я загиблого воїна - це солдат однієї з десантно-штурмових бригад Дмитро Костенюк. Він потрапив під мінометний обстріл на Маріупольському напрямку. Родом із Чернівців.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загострення: пролилася кров із обох сторін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути