четвер, 01 вересня 2011 22:50

"Росія втратила Україну перед ЄС" - "регіонал"

"Росія втратила Україну перед ЄС" - "регіонал"

Народний депутат з фракції Партії регіонів Олексій Плотніков переконаний, що Росія програла битву за Україну перед Європейським Союзом.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", коментуючи сюжет на російському телеканалі про те, що нібито Україну не чекають у ЄС.

"Сюжет свідчить про те, що Росія програла битву за Україну перед Європейським Союзом. Коли у березні цього року Кетрін Ештон заявила, що Україна має всі підстави для того, щоб до кінця цього року укласти угоду по зоні вільної торгівлі. Після цього почали їздити емісари, нам почали казати, що Митний союз це краще, кидайте вашу Європу і йдіть до Митного союзу тощо", - розповів політик.

Раніше повідомлялося, що нещодавно Президент України Віктор Янукович заявив, що саме 2011 року Україна завершить переговори з Євросоюзом щодо політичної асоціації з ЄС та створення зони вільної торгівлі.

Україна та ЄС почали переговори про створення зони вільної торгівлі 18 лютого 2008 р. Україна не отримала гарантій вступу в ЄС, але у 2008 році було схвалено рішення про те, що новий документ, який регламентує відносини України і ЄС, буде називатися "Угода про асоціацію". Вона замінить Угоду про партнерство та співробітництво.

Зараз ви читаєте новину «"Росія втратила Україну перед ЄС" - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути