четвер, 25 серпня 2011 17:12

"Продовжуйте мріяти, містер Янукович, у вас немає шансів вступити до ЄС" - читачі WSJ

"Продовжуйте мріяти, містер Янукович, у вас немає шансів вступити до ЄС" - читачі WSJ

Сьогодні американська газета The Wall Street Journal опублікувала статтю президента Віктора Януковича "Україна: Наше майбутнє з Європейським союзом".

У ній глава держави висловив упевненість у приєднанні України до європейської спільноти.

Проте читачі онлай-версії видання, що залишили коментарі до публікації, заяву Януковича сприйняли скептично.

"Якщо ваше майбутнє із Заходом, то чому Юлія Тимошенко сидить у в'язниці за незрозумілим звинуваченням у "зловживанні", і чому ви не дозволяєте міжнародній групі із захисту прав людини переконатися в тому, що з нею там не поводяться погано? Якщо Ви пройшли довгий шлях від радянських часів, то чому ваші дії виглядають так, ніби ви повернулися до найгірших стандартів правосуддя, що були доступні в рамках цієї системи?", - прокоментував публікацію користувач під ніком John Gorentz.

"Рівень корупції в Україні перебуває на одному рівні із Зімбабве, за даними Transparency International. Я працював в Україні протягом останніх п'ятнадцяти років - вона корумпована зверху до низу. Продовжуйте мріяти, містер Янукович, у вас немає жодних шансів на вступ до ЄС, поки не прийме західні цінності. Україна не хоче членства в ЄС навіть після обіцянки безвізового режиму і поступок у торгівлі. Адже у разі отримання безвізового режиму Україна втратить велику частину свого населення", - упевнений читач john ruane.

"Якщо майбутнє України з ЄС, то їй потрібно в першу чергу вступити в 21-е століття - великий крок для країни з демократичними інститутами рівня Лаврентія Берії та Микити Хрущова", - зіронізував користувач Charles Hoffman.

Один з нечисленних позитивних коментарів залишив читач під ніком Michael Gretchen.

"Хороші думки, містер Янукович. Бажаю вам і вашим співвітчизникам успіхів", - написав він.

Зараз ви читаєте новину «"Продовжуйте мріяти, містер Янукович, у вас немає шансів вступити до ЄС" - читачі WSJ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути