Ексклюзиви
четвер, 25 серпня 2011 14:24

Янукович написав американцям про неіснуючі інвестиції в Україну - ЗМІ

Янукович написав американцям про неіснуючі інвестиції в Україну - ЗМІ

Президент Віктор Янукович у статті для американської газети The Wall Street Journal завищив ріст обсягу іноземних інвестицій з 5 до 35%.

Про це йдеться у статті "Україна: наше майбутнє з Європейським Союзом", переклад якої оприлюднено на президентському сайті, повідомляє ZN.UA.

"Я бачу сучасну країну, яка динамічно розвивається, де малий бізнес на підйомі, творчість розцвітає, ринок набирає сили після виснажливої рецесії. Лише торік обсяг прямих іноземних інвестицій зріс на 35%", - написав Янукович.

Тим часом, за даними Державної служби статистики, обсяг прямих іноземних інвестицій в Україну 2010 року виріс лише на 5%, і найбільша частка іноземних інвестицій надійшла з Кіпру.

У свою чергу, як повідомляє Liga.net, в доповіді про світові інвестиції, підготовленій Конференцією ООН з торгівлі та розвитку, зазначено, що обсяг прямих іноземних інвестицій в економіку України в 2010 році порівняно з 2009-им виріс на 35%.

Зараз ви читаєте новину «Янукович написав американцям про неіснуючі інвестиції в Україну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути