вівторок, 07 березня 2017 12:02

Росія в суді ООН видаватиме "перли" в стилі Russia Today - віце-прем'єр

Росія в суді ООН видаватиме "перли" в стилі Russia Today - віце-прем'єр
Суд ООН в Гаазі. Фото: ukranews.com

На слуханнях у Міжнародному суді ООН в Гаазі Росія маніпулюватиме фактами, використовуючи сфабриковані "докази".

Про це написала віце-прем'єр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе у своєму Facebook.

"Сьогодні другий день слухань у Міжнародному суді ООН у Гаазі. Представники тієї самої російської Феміди, які знайшли "підстави" для заборони діяльності Меджлісу, що утримують із надуманих та сфабрикованих "причин" наших в'язнів у Росії та в незаконно анексованому Криму, а також представники того ж міністерства "іностранних дєл", які фахово безсоромно маніпулюють фактами на міжнародних форумах, представляти свої аргументи... Чомусь видається, що це буде подібне на порцію "новин" зі "спутника" та "рашатудей".

Ну що ж, витримки нам, холодного і ясного мислення, сили фактів та правових аргументів! А світові щиро зичу критичного мислення та вміння за викривленою реальністю побачити правду, а також усвідомити глибину цинізму агресора", - написала Климпуш-Цинцадзе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі медіа з російським слідом треба закривати. Жорстко, рішуче - Сергій Висоцький

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Після цього Москва зарахувала український півострів до свого складу.

Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. Із середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Зараз ви читаєте новину «Росія в суді ООН видаватиме "перли" в стилі Russia Today - віце-прем'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути