неділя, 21 жовтня 2012 09:03

"Росія розмовляє з Україною з такою зневагою, як ніколи"

"Росія розмовляє з Україною з такою зневагою, як ніколи"
Ірина Ванникова наголошує, якщо новий парламент створить ще кілька прецедентів харківських угод – українська незалежність буде приречена Фото: donbass.ua

Зараз ми знаходимося у небезпечній ситуації. Таку думку в інтерв'ю Gazeta.ua висловила кандидат у депутати від партії "Наша Україна" Ірина Ванникова.

"Рівновагу між майже втраченим європейським курсом і ще не набутим євразійським дуже складно утримувати, в тому числі з перелічених мною причин. І якщо новий парламент створить ще кілька прецедентів харківських угод – українська незалежність буде приречена. Мені страшно говорити про такі речі, але логіка розвитку поточних подій диктує саме такий прогноз", - зауважила вона.

За словами Ванникової, Росія розмовляє з Україною з такою зневагою, як ніколи.

"Подивіться російське телебачення, яке говорить про Колісниченка як про відомого українського політика і постійно дає йому можливість висловитися про "фашиствующие элементы" в Україні! Вибачте, але нас паплюжить навіть головний санітарний лікар Росії, який перетворився на головного ворога українських аграрних виробників. Це економічна інквізиція! Проте ані українська влада, ані опозиція не дають гідної відповіді", - підкреслила політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Батьківщина" і "Удар": "Пропало все!" - Ванникова

"Іде гуманітарна окупація, але якщо міністр освіти – Табачник, годі чекати на опір. Здавати українську освіту, мову, переписувати історію під диктовку тих, хто не може визнати Голодомор геноцидом українців – це колабораціонізм як офіційна політика", - наголосила вона.

Повне інтерв'ю Ірини Ванникової читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Росія розмовляє з Україною з такою зневагою, як ніколи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути