понеділок, 20 серпня 2012 18:07

Після публічних образ національних символів ЗМІ повинні забути про Симоненка - Ванникова

Після публічних образ національних символів ЗМІ повинні забути про Симоненка - Ванникова
Ірина Ванникова. Фото: dusia.telekritika.ua

Пропозиції Петра Симоненка переглянути державні символи України є приниженням української нації і глумлінням над національною пам'яттю, реакцією на яке має стати бойкотування комуністичного лідера в українських ЗМІ.

Про це заявила кандидат у народні депутати від партії "Наша Україна" Ірина Ванникова.

"Комуністи сьогодні - це колишні комсюки, секретарі парткомів, а також нова достойна генерація рожевощоких молодих негідників – голубів та царькових. І все це кодло називає себе "партією". Ці павичі, розпустивши хвости та язики, добалакались вже до далі нікуди - паплюжать національні символи, топчуть національну пам'ять. Як іще можна назвати рекламований КПУ досвід масових ув'язнень від їхніх радянських попередників. Так можна ще пропагувати унікальну радянську практику репресій - суд "трійок", - заявила Ванникова.

За її словами, непристойна розкіш, у якій живуть депутати-комуністи, співпраця з парламентською більшістю у найбільш соціально несправедливих реформах разом з експлуатацією дешевих гасел колишньої КПРС роблять цю політичну силу ще більш цинічною.

"Моя пропозиція до всіх журналістів та усіх свідомих громадян України! Давайте забудемо прізвище "Симоненко". Забудемо, як забувають непристойне слово. Журналісти! Не звертайтеся до нього за коментарями, не записуйте синхрони та інтерв'ю, не знімайте та не робіть про нього репортажі. Уявіть, що в Симоненка не беруть інтерв'ю, його не показує телебачення, не записує радіо і друкована преса. І тоді Симоненко з його "героїчною жовтневою" риторикою перестане існувати. Від цього моменту я не вживатиму цього прізвища, як не вживають лайливі слова в порядному товаристві або при дітях", - закликала Ірина Ванникова.

На її думку, без піару, без журналістів ця "комуністична химера" помножиться "на нуль".

"Це буде, можливо, хоч маленька крапля спокути перед мільйонами закатованих, замордованих, знищених українців за роки комуністичної чуми", - заявила кандидат у депутати.

Зараз ви читаєте новину «Після публічних образ національних символів ЗМІ повинні забути про Симоненка - Ванникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути