понеділок, 11 серпня 2008 16:56

Росія помститься Україні через її поставки зброї у Грузію - Мороз

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз прогнозує застосування Росією економічних санкцій до України через поставки українською стороною зброї у Грузію.

Про це сказано у повідомленні прес-служби СПУ.

"З огляду на політичну складову вартості газу, я не думаю, що прибуток від продажу зброї Грузії покриють видатки, пов"язані з, наприклад, зростанням цін на газ для України. Тепер економіка всієї країни буде платити за кожен постріл на Кавказі - ціною на газ, забороною на ввіз українських товарів, втратою ринків і чорних списків на кордоні", - цитує його прес-служба.

Мороз попереджає владу про те, що всі її рішення, які стосуються вирішення конфлікту у Південній Осетії (Грузія) повинні бути далекоглядними і відповідати національним інтересам.

"Чи прорахували у Кабінеті Міністрів хоч можливі наслідки продажу зброї у можливий район конфлікту для України? Більше того, в оборонній промисловості Україна дуже тісно співпрацює з Росією, і в результаті продажу зброї Грузії багато співробітників підприємств цього комплексу можуть втратити російські контракти", - сказав він.

Лідер СПУ прогнозує, що влада буде називати можливі економічні санкції Росії змовою проти української влади.

Він підкреслює, що неприпустимими є дії влади, які призводять до людських жертв, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Росія помститься Україні через її поставки зброї у Грузію - Мороз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути