пʼятниця, 08 червня 2018 11:01

Росія перетворює жителів Донбасу на свиней - Геращенко

Росія перетворює жителів Донбасу на свиней - Геращенко
Люди, які вірять, що в Києві їдять малюків, не зможуть об'єктивно обирати владу. Фото з відкритих джерел

Російська пропаганда нав'язує жителям окупованих територій Донбасу свою реальність.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в кулуарах парламенту, коментуючи ініціативу Арсена Авакова на кілька років заборонити їм голосувати на виборах.

"Там живуть наші українці, яким чотири роки випалюють розум російською пропагандою, налаштовують їх проти України, кажуть, що ми тут п'ємо кров малих дітей. Це все неправда. Річ у тому, що російська пропаганда діє за заповітом Йозефа Геббельса. Він казав: дайте мені засоби масової інформації і я за три місяці народ будь-якої країни перетворю на свиней. Ось що робиться зараз на Донбасі. Свідомість людей випалили.

Тому нам буде потрібен перехідний період, щоб повернути до реальності наших співгромадян, які опинилися в такій біді", - сказав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін натякнув, що на Донбасі буде боротися до останнього - політолог

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у стратегії відновлення цілісності України запропонував заборонити жителям окупованого Донбасу голосувати на виборах. Зокрема, у документі пропонується не менш ніж через 3-5 років після деокупації відновити право жителів раніше окупованих території голосувати на виборах до центральних органів влади України. Передбачається, що поспішне проведення виборів на таких територіях може сприяти відновленню конфлікту з новою силою.

Зараз ви читаєте новину «Росія перетворює жителів Донбасу на свиней - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути