четвер, 26 червня 2014 13:41

Росія не докладає зусиль для підтримки мирного плану - Порошенко

Росія не докладає зусиль для підтримки мирного плану - Порошенко
mapax.ru

Президент України Петро Порошенко заявляє, що російська сторона в недостатній мірі підтримує реалізацію мирного плану з врегулювання ситуації на сході України.

"Очевидно, що цей мирний план запрацює тільки за підтримки Росії. Поки що, на жаль, ця підтримка РФ є абсолютно недостатньою", - сказав він, виступаючи на сесії ПАРЄ в Страсбурзі в четвер.

За його словами, на сьогоднішній день триває збройне протистояння на сході України, а з російського боку на територію України заходять нові добре оснащені бойовики.

"Президент Путін вчора під час нашої телефонної розмови з канцлером Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом висловив підтримку мирному плану. Ми тепер з надією очікуємо реальних кроків", - сказав Порошенко.

Він закликав Росію сприяти врегулюванню ситуації на сході України.

"Підтримайте мирний план діями, а не словами, оскільки такими діями ми зупинимо смерті цивільних і військових людей, які обороняють суверенітет і територіальну цілісність держави. Ми чекаємо таких дій", - підкреслив глава української держави.

Зараз ви читаєте новину «Росія не докладає зусиль для підтримки мирного плану - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути