Ексклюзиви
вівторок, 18 квітня 2006 12:50

Російський військовий аташе не приїхав, бо захворів

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін розповів, що аташе з питань оборони РФ Володимир Кузьмічов не приїхав в Україну, бо захворів. Український міністр Анатолій Гриценко запрошував свого колегу з Росії, щоб переконатися у відсутності секретних в"язниць ЦРУ на території військової бази "Макаров-1".

- Ну і що, що наш аташе не приїхав? Напевно, він захворів, - сказав Черномирдін.

З приводу візиту Володимира Путіна в Україну посол зауважив, що президент приїде тоді, коли в україні буде сформована влада.

- Чекаємо, коли буде влада в Україні. Як тільки в Україні будуть сформовані усі владні структури, після цього обов"язково відбудеться візит Володимира Путіна, - сказав посол. - Крім того, для нас дуже важливо, щоб почала свою роботу комісія, що очолюють наші президенти (комісія Ющенко-Путін). Уже рік, як працюють підкомісії дуже ефективно.

За словами Черномирдіна, "тепер потрібно, щоб запрацював економічний блок, який очолюють прем"єри Росії та України", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Російський військовий аташе не приїхав, бо захворів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути