Ексклюзиви
субота, 24 листопада 2012 17:03

Російські кораблі у Секторі Гази зможуть евакуювати українців - Волошин

Російські кораблі у Секторі Гази зможуть евакуювати українців - Волошин
Директор Департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин. Фото: news.liga.net

Російські кораблі, які прибули до берегів Сектора Гази, у разі коли розпочнеться наземна фаза операції, можуть евакуйовувати українців. Про це розповів директор Департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.

"Зараз кораблі нікого не евакуюють. Наскільки ми розуміємо це буде (евакуація – ред.) тільки в разі якщо там розпочнеться наземна фаза операції", - сказав він.

Нагадаємо, загін кораблів Чорноморського флоту Росії прибув в східну частину Середземного моря, звідки при необхідності зможе почати операцію з евакуації громадян Росії, у разі ескалації палестино-ізраїльського конфлікту.

"Загін кораблів ЧФ прийшов у призначений район Середземного моря, де буде чекати наказу на евакуацію російських громадян", - сказав він.

За словами джерела, військові моряки відстежують ситуацію в районі конфлікту і опрацьовують варіанти можливої операції з евакуації громадян Росії.

21 листопада набуло чинності перемир'я між Ізраїлем і палестинськими угрупуваннями Сектора Гази, узгоджене при американо-єгипетському посередництві. Воно базується на принципі "затишшя в обмін на затишшя".

Зараз ви читаєте новину «Російські кораблі у Секторі Гази зможуть евакуювати українців - Волошин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути