пʼятниця, 23 листопада 2012 10:03

Впіймали терористів, які підірвали автобус у Тель-Авіві

Впіймали терористів, які підірвали автобус у Тель-Авіві
В результаті вибуху постраждала 21 людина. Фото: Reuters

Затримані організатори теракту, що стався в автобусі в Тель-Авіві 21 листопада. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на заяву Служби безпеки Ізраїлю ("Шин Бет").

Прес-служба "Шин Бет" не уточнила кількості заарештованих, лише повідомила, що вони "були затримані недалеко від міста Рамалла на Західному березі річки Йордан через кілька годин після теракту".

В ході допитів затримані - жителі Бейт-Лакіі - визнали, що входять в угрупування, пов'язане з ХАМАСом та "Ісламським джихадом", і займалися підготовкою терактів проти жителів Ізраїлю, йдеться в заяві "Шин Бет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тель-Авіві підірвали пасажирський автобус

Підозрювані повідомили, що для здійснення вибуху в автобусі завербували громадянина Ізраїлю арабського походження з села Тайбе, розташованого недалеко від Єрусалиму і Рамаллаха, члена руху ХАМАС. За даними поліції, він також заарештований і вже зізнався в скоєному. Ім'я підозрюваного не повідомляється.

Нагадаємо, в результаті вибуху постраждала 21 людина, жертв немає. Влада Ізраїлю назвала подію спланованим терактом, а в русі ХАМАС заявили, що інцидент "став природною відповіддю на обстріл Ізраїлем Сектора Газа". Відповідальність за теракт в Тель-Авіві взяло на себе бойове крило ФАТХ.

Зараз ви читаєте новину «Впіймали терористів, які підірвали автобус у Тель-Авіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути