Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2012 00:05

Молоді комуністи в Києві виступили проти ізраїльської агресії в Секторі Гази
9

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Близько десятка молодих комуністів-комсомольців 22 листопада поблизу Українського дому протестували проти дій Ізраїлю щодо палестинського народу в Секторі Гази.

Молоді люди тримали плакати з фотографіями вибухів і жертв воєнних дій у Палестині. Майже в кожного активіста був червоний прапор із написом "Ленінський комсомол України". Один із них у гучномовець виголошував мету їхньої акції.

Зокрема "ленінці-комсомольці" зачитали резолюцію мітингу-протесту проти ізраїльської агресії в Секторі Гази, яку адресували Надзвичайному та повноважному послу Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Елю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між Ізраїлем і ХАМАС оголошено перемир'я

"17 листопада 2012 року почалася нова ізраїльська агресія в Секторі Гази. Строки цієї агресії співпали з Міжнародним днем солідарності з палестинським народом, який святкується з 1978 року щорічно 29 листопада. Варварська ізраїльська агресія супроводжується все більш огидними, злочинними діями проти невинного й беззахисного громадянського населення. У результаті яких через артилерійські обстріли й повітряні удари сотні людей убито й поранено, в тому числі жінок і дітей. Тим не менше, ізраїльські війська не заспокоюються. Триває підготовка до наземної операції штурму Сектора Гази. Це перейде до небезпечної ескалації з серйозними значеннями і наслідками...", – йшлося в тексті звернення активістів.

Слід зазначити, що під час зачитування резолюції в деяких молодих комуністів була помітна посмішка на обличчі.

Нагадаємо, 22 листопада бойовики ХАМАС продовжили ракетний обстріл південних територій Ізраїлю, незважаючи на набрання чинності перемир'я, яке оголосили о 21.00 на день раніше.

Зараз ви читаєте новину «Молоді комуністи в Києві виступили проти ізраїльської агресії в Секторі Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути