Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 12:15

Російська делегація злякалася брати український шоколад - Резніков

Російська делегація злякалася брати український шоколад - Резніков
Олексій Резніков розповів, що представники Росії в ТКГ побоялися пригощатися шоколадом, який привезла Україна. Фото: Facebook/Олексій Резніков

Українська делегація в складі Тристоронньої контактної групи хотіла пригостити присутніх шоколадом, але представники Росії відмовилися.

Про це розповів віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, перший заступник глави делегації України в ТКГ Олексій Резніков в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

"Ось ми принесли шоколад, хотіли пригостити всіх присутніх (на Мінських переговорах щодо Донбасу, - Gazeta.ua). А з наших рук шоколад російська делегація брати відмовлялася. Чомусь вони переживають. Але ж шоколад куплений в Німеччині, в магазині", — зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники України і Росії зробили різні заяви щодо виборів на Донбасі

На переговорах в Мінську представники української делегації застосовують певну тактику переговорів, що "іноді напружує наших візаві", - додав міністр.

"Ми не хлопчики, ми все розуміємо. Ми всі чітко розуміємо, де є певні спроби маніпуляцій. І ми всі комунікації намагаємося робити в присутності наших французьких і німецьких колег", - відповів Резніков на питання про те, чи немає ризику, що російська сторона, демонструючи зовнішню доброзичливість, зможе перехитрити українських дипломатів.

Раніше перший заступник голови української делегації у ТКГ Олексій Резніков заявив, що Україна не стане прописувати в Конституції особливий статус Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Російська делегація злякалася брати український шоколад - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути