неділя, 25 вересня 2011 13:24

Російська церква благословила Путіна на президентство

Російська церква благословила Путіна на президентство

У Російській православній церкві вважають пропозицію президента Росії Дмитра Медведєва висунути прем'єр-міністра РФ Володимира Путіна на вищий державний пост прикладом моральності в політиці.

"Коли ще в історії Росії вища влада в державі передавалася так мирно, достойно, чесно, по-дружньому? Це справжній приклад доброти і моральності в політиці, приклад, якому, по-моєму, можуть позаздрити не тільки наші попередники і люди, що жили в радянських часів, а й громадяни більшості країн світу, включаючи ті, які намагаються нас вчити", - сказав глава синодального Відділу по взаєминах Церкви і суспільства протоієрей Всеволод Чаплін, коментуючи підсумок минулого в суботу з'їзду партії" Єдина Росія".

Нагадаємо, вчора президент Росії Дмитро Медведєв запропонував нинішньому прем'єр-міністрові Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, що сам піде працювати в уряд.

"З урахуванням пропозиції очолити список партії, зайнятися партійною роботою і при вдалому виступі на виборах, моєї готовності зайнятися практичною роботою в уряді я вважаю, що було б правильним, щоб з'їзд підтримав кандидатуру голови партії Володимира Путіна на посаду президента країни", - сказав Медведєв .

Зараз ви читаєте новину «Російська церква благословила Путіна на президентство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути